Patarimai prieš pradedant:
- Šio troškinio esmė – greitai iškepanti ir minkšta mėsa, o tai užtikrinsite, tik jei ji bus kokybiška. Tad geriausiai rinktis veršienos ar jautienos išpjovą. Jei tarkime, rinksitės kitą dalį, troškinys irgi pavyks, tačiau troškinti viską teks ilgiau. Tiesa, jautienos kumpis šiam patiekalui – prastas pasirinkimas, nes tai gyvulio dalis, kurie reikia lėtai troškinti itin ilgai.
- Mėsą pjaustykite ilgomis, plonomis juostelėmis, tai irgi užtikrins, kad jos apkeps mikliai, o tada beliks kelias minutes patroškinti su kitais ingredientais.
- Jei pernelyg nesižavite pievagrybiais, galite imtis dviejų triukų, kad grybų skonis būtų charakteringesnis: paprastus pievagrybius galite keisti rudaisiais, o papildomai dar įberti, tarkime, šaukštelį džiovintų baravykų miltelių.
- Kad troškinio skonis būtų gilesnis, kartais mėgėjai šliūkšteli šaukštą raudonojo vyno acto ar Marsalos vyno. Jei pirmąkart gaminant jums to gilesnio skonio pritrūks, galite išbandyti minėtuosius papildomus ingredientus.