Su pastarnokais kepta šventinė antis

Antį galima kepti įvairiai – įdarytą ryžiais, grikiais, raugintais kopūstais, obuoliais ir kitais skanėstais. Galima kepti be įdaro, tačiau su pasirinkta daržovių kompanija. Šiandien šefas Reinis siūlo savo firminį receptą – antį keptą su pastarnokais. Sako, gavosi labai gardi – pirštelius aplaižysite ir norėsite kepti vėl ir vėl. Kol švenčių maratonas vis dar tęsiasi – gaminkime ir mėgaukimės geru maistu!
Su pastarnokais kepta šventinė antis
Su pastarnokais kepta šventinė antis / 15min nuotr.

Reikės:

  • 2,4 kg anties,
  • 50 g spanguolių,
  • 30 g česnako,
  • 10 g čiobrelių,
  • 3 g pipirų,
  • 5 g druskos,
  • 30 g medaus,
  • 40 g aliejaus,
  • 30 g klevų sirupo,
  • 300 g pastarnokų,
  • 10 g rozmarinų.

Kaip gaminti šventinę antį, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Su pastarnokais kepta šventinė antis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis