„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
05 05

Sugundys bet ką: špinatų keksas

Tik parodykite man žmogų, kuris nesusigundys gabalėliu šio pavasariškai žalio puraus ir lengvo špinatų kekso! Kai pirmąkart iškepiau žalutėlės tešlos tortą ir patiekiau jį svečiams, visi praradę amą mėgino nuspėti, kuo gi nudažiau kepinį taip, kad net kepant jo spalva išliko skaisti, tarsi netikra. Tačiau pačias geriausias spalvas šiame gyvenime mums dovanoja gamta, tereikia apsidairyti aplink...
Špinatų keksas
Špinatų keksas / Nidos Degutienės nuotr.

Iš taip paruoštos tešlos galite iškepti ne tik keksą, bet ir mažučius nuotaikingus keksiukus. Papuošę juos plaktos grietinėlės ar maskarponės kremo kepurėle ypatingai pradžiuginsit mažuosius valgytojus. Visai nebūtina jiems užsiminti apie tešloje esančius špinatus, verčiau pavadinkite juos Šreko keksiukais, pamatysite, su kokiu malonumu vaikai mėgausis kepiniais su kalnu juose „paslėptų“ žalių vitaminų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs