Jums reikės:
prancūziško batono,
200 g šaldytų virtų krevečių,
gabalėlio rūkytos šoninės,
50 g sviesto,
skiltelės česnako,
pusės šaukštelio prieskoninių žolelių mišinio.
Kaip gaminti:
1. Sviestą palaikykite šiltai, išspauskite česnaką, įberkite prieskoninių žolelių, išsukite.
2. Batoną supjaustykite maždaug 1 cm storio riekelėmis, patepkite sviestu, sudėkite į skardą ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite, kol riekelės gražiai apskrus.
3. Krevetes atšildykite, šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Apsukite krevetę šonine, persmeikite mediniu pagaliuku, sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje.
4. Lėkštėje išdėliokite skrudintos duonos riekeles, ant kiekvienos uždėkite krevečių su šonine.