„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Svajojate apie restoraninį meniu? Pakvieskite saldžiarūgštę kiaulieną į svečius

Šio patiekalo skoniui neatsispirs nei suaugęs, nei mažas. Geroji žinia ta, kad sugaišite prie jo minimaliai laiko, o skonis to neišduos. Kviečiame palepinti skonio receptorius jau šįvakar.
Ryžiai su kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena / 123RF.com nuotr.

Saldžiarūgštei kiaulienai reikės:

  • 500 g kiaulienos sprandinės;
  • obuolių sulčių;
  • sezamo sėklų;
  • 2 svogūnų;
  • ryžių (garnyrui);
  • pomidorų savo sultyse.

Paruošimo būdas:

Kiaulienos sprandinę supjaustykite mažais gabalėliais ir išsiųskite į keptuvę troškintis obuolių sultyse.

Kepti reikėtų, kol gražiai parus, tuomet suberti susmulkintus svogūnus ir troškinti, kol neliks obuolių sulčių.

Prieš išjungiant viryklę pagardinkite mėsą sezamo sėklomis.

Kol troškinasi mėsa, išvirkite ryžius ir pamarinuokite svogūnų (galima ir obuolių acte, tinka ir obuolių sultyse).

Šis patiekalas labai gardus su pomidorais savo sultyse, žinoma, visada pritiks ir lėkštė šviežių salotų.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“