REIKĖS
- Poros žiedinio kopūsto galvų (arba daugiau jei jūsų kompanija – didesnė)
- Pusės šaukšto česnakinės druskos
- Vieno šaukšto alyvuogių aliejaus
- Jūsų mėgstamų prieskonių
KAIP GAMINTI
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Smulkiais žiedynais supjaustykite žiedinį kopūstą.
3. Dubenyje išmaišykite alyvuogių aliejų ir česnakinę druską.
4. Išvoliokite žiedinį kopūstą aliejuje su druska.
5. Berkite kopūstą ant kepimo popieriaus ir kepkite 15-20 minučių.
6. Ištraukite „spragėsius“ valgykite dar karštus, apibarstykite savo mėgstamais prieskoniais, kuriais dažniausiai pagardinate spragėsius.
Gardaus vakaro!