Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Sveikuoliški Dianos šaltibarščiai

Nors ruduo keičia mūsų valgiaraštį, šaltibarščių mėgėjai jų nepamiršta ir atvėsus orams. 15min skaitytoja Diana siūlo pasigaminti ypatingai sveikuoliškus šaltibarščius.
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 2 l „Piemenėlio Excellence“ kefyro,
  • 3 vidutinio dydžio raugintų burokėlių,
  • 1 agurko,
  • po pundelį krapų ir svogūnų laiškų,
  • kelių putpelių kiaušinių.

Gaminimas:

Šaltibarščius gaminame tradiciniu būdu - burokėlius sutarkuojame, agurką smulkiai supjaustome, susmulkiname svogūnų laiškus bei krapus. Viską suberiame į didelį dubenį, užpilame „Piemenėlio Excellence“ kefyru ir gerai išmaišome. Pagardiname virtais putpelių kiaušiniais.

Skanaus!

Asmeninio arch. nuotr./Dianos šaltibarščiai
Asmeninio arch. nuotr./Dianos šaltibarščiai

Dėkojame Dianai už receptą!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti visą rinkinį gardžių „Piemenėlio Excellence“ produktų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos