„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Šventinis anties krūtinėlės kepsnys

Tikriausiai jau planuojate, kur švęsite Kalėdas ir ką gaminsite šventiniam stalui. Šefas Reinis siūlo rinktis antieną. Šiandien kartu su juo gaminame anties krūtinėlę – sultingą, aromatingą ir šventišką patiekalą. Linkime gardžių potyrių!
Kepta anties krūtinėlė
Kepta anties krūtinėlė / 15min nuotr.

Patiekalui reikės:

  • 10 g aliejaus,
  • 160 g anties krūtinėlės filė,
  • 10 g česnako,
  • 20 g saliero stiebo,
  • 80 g morkų,
  • 40 g burokėlių,
  • 5 g rozmarino,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • šakelės vyšninių pomidoriukų.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Šventinis anties krūtinėlės kepsnys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“