Kviečiame gaminti ir išmėginti!
Marinatui reikės:
- trečdalio puodelio sojos,
- poros šaukštų medaus,
- pipirų.
Kepimui:
- aliejaus,
- labai plonai pjaustytų jautienos juostelių,
- česnako,
- šviežio imbiero.
Pabarstymui:
- sezamo sėklų,
- svogūnų laiškų,
- sezamo aliejaus.
Gaminimas:
Sumaišom marinato ingredientus ir atsidedam. Įkaitinam aliejų ir sudedam mėsą. Kepam tris minutes, kol parus. Įdedam česnako ir imbiero. Pakepam dar minutę. Įpilam marinatą. Sumažinam ugnį ir pakepam, kol visa mėsa aplips marinatu. Kokias dvi minutes. Viskas. Imam ir dedam į lėkštes – geriausia ant ryžių. Apibarstom svogūnų laiškais ir sezamo sėklomis, pagardiname sezamų aliejumi.
Skanaus!
Dėkojame Svetlanai už receptą!