Apskrudusios bulvių „rožytės“
Šiuo būdu iškeptos ir patiektos bulvės atrodo tikrai prašmatniai – norite tikėkite, norite ne, tačiau taip jos ruošiamos net kai kuriuose restoranuose. Viskas, ko jums reikia, tai aštrus peiliukas ar tarka su specialiais ašmenimis, kad labai plonai supjaustytumėte bulves, taip pat forma keksiukams kepti. Visa instrukcija žingsnis po žingsnio – filmuke žemiau:
Žaismingos bulvių „spiralės“
Mugių, miestų švenčių ir kurortų greitojo maisto karalaitės bulvių „spiralės“ traukia akį, tačiau ne itin maloniai nuteikia supratus, jog yra skrudintos n kartų naudotame aliejuje. Kitas reikalas, jei kepsite jas namie, orkaitėje, pašlakstę, pavyzdžiui, trupučiu alyvuogių aliejaus. O „spiralėms“ išpjaustyti jums net nereikės specialaus įrankio, pažiūrėkite ir įsitikinkite:
Sviestu ir prieskoniais pagardintos bulvių „armonikos“
Kas gali būti skaniau už sviestu, česnaku ir prieskoniais pagardintą bulvę. Ne kasdien, žinoma! Tikra tokio paruošimo viršūnė – lyg „armonika“ supjaustyta, išskleista, pagardinta ir iškepta bulvė. Apie viską detaliai – filmuke žemiau: