Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovai virtuvėje“ moko, kaip ištirpdyti vaikų širdis: morenginio vyniotinio receptas

Violeta ir Vilius Tarasovai toliau tęsia maisto keliones ir savo kulinarinėje laidoje šįkart moko, kaip nustebinti net ir pačius mažiausius. Jokia paslaptis, kad tai geriausiai sekasi su desertais. Būtent morenginis vyniotinis, kurio gamybos procesą atskleidžia sutuoktiniai, yra jų dukros Gabrielės mėgstamiausias.

Kaip ir dažnu atveju, taip ir šįkart laidoje „Tarasovai virtuvėje“ kone visą darbą atlieka Violeta. Baltymų nuo trynių atskirti jis nemokėjo, braškes pjaustyti irgi sunkiai sekėsi, tad atlikėjui beliko tik komplimentais apipilti savo žmoną, kaip ji meistriškai moka darbuotis.

Beje, Violeta ragina neišmesti trynių ir iš jų vėliau pasigaminti krembriulė.

„Pas mus vien fintai“, – juokiasi Vilius, kai paprašytas Violetos paduoti blėką, vietoje jos atneša... lėkštę.

Tikra juoko bomba – kaip visada pas Tarasovus virtuvėje – garantuota. O šįkart – ir kelius pakirsiantis desertas. Nustebinkite šeimos narius!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais