„Italija!“ – laidą „Tarasovai virtuvėje“ džiaugsmingai pradeda Vilius.
Violeta pristato, kad šį kartą jiedu gamins makaronus su „Carbanora“ padažu, o V.Tarasovas išduoda, jog šis patiekalas yra itin mėgstamas jų šeimoje.
„Tai itališkas padažas, kuris išeina kreminis, tačiau jame nenaudojama grietinėlė ar grietinė. Labai įdomus procesas, kuriame svarbiausia, kad kremas nevirstų kiaušiniene“, – sako V.Tarasovienė.
Kol Violeta pristato ingredientus, įdeda virti makaronus ir imasi pjaustyti šoninę, Vilius pradeda tarkuoti sūrį. Netrukus pasigirsta ir jo dainos.
„Jis vėl dainuoja. Taip visą gyvenimą“, – atsidūsta V.Tarasovienė.
Ruošdama padažą, Violeta atkreipia dėmesį, kad gaminant labai svarbu įdėti daug pipirų.
„Oi, valgysiu tuoj, – nerimsta Vilius. – Laukiu kaip mokykloje su lėkšte.“
Jau netrukus makaronai yra paruošiami, Violeta juos gražiai paserviruoja, o Vilius imasi degustuoti.
„Tobulėji, – įvertina V.Tarasovas. – Valgyčiau ir valgyčiau.“
Skanaus!
Visą gaminimo procesą žiūrėkite įraše: