Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – itin lengvai ir greitai pagaminamas obuolių pyragas

Šį kartą laidoje „Tarasovai virtuvėje“ Violeta ir Vilius atskleidžia, kaip greitai bei paprastai pasigaminti obuolių pyragą. Šis, poros įvertinimu, pakankamai sveikas ir nuostabiai skanus!

Violeta ir Vilius su laidos „Tarasovai virtuvėje“ žiūrovais sveikinasi pristatydami naują receptą – obuolių pyragą.

„Tai labai paprastas receptas, jūs net neįsivaizduojate. Nieko nereikia daryti, dėsime tik miltus, avižinius dribsnius, cukrų, sviestą, cinamoną ir obuolius, – tikina V.Tarasovienė. – Sveikuoliškas desertas nekreipiant dėmesio į tai, kiek reikės cukraus.“

„Prie pyrago bus ir mažiau sveikas priedas – ledai“, – šypsosi V.Tarasovas.

Violeta iš karto išmaišo reikiamus ingredientus ir imasi pjaustyti obuolius, o Vilius juos tarkuoja. Darbuodamasi, V.Tarasovienė paaiškina, kad jei obuoliai rūgštesni, reikia įdėti daugiau cukraus.

„Labai nemėgstu, kai būna saldūs obuoliai. Turi būti rūgštelė, tame pats skanumas“, – sako Violeta.

Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas
Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

Baigusi pjaustyti obuolius, Violeta iš Viliaus perima jų tarkavimą.

„Vėl demonstruosiesi. O jau, atrodo, taip variau“, – juokiasi V.Tarasovas.

Gaminimo procesas vyksta kur kas linksmiau, kai Vilius užtraukia dainą, o šį kartą prie jo prisijungia ir Violeta.

Paruošus ingredientus, šie sudedami į kepimo indą, o tuomet apliejami ištirpintu sviestu. Violetos teigimu, pyragą reikia kepti apie pusvalandį – tol, kol gražiai paruduos viršus.

„Dėk greičiau, noriu ragauti!“ – nerimsta V.Tarasovas, kol Violeta pataria leisti pyragui pastovėti tam, jog šiek tiek atvėstų.

„Aš jau ragauju, pavydėkite. Fantastika, tobulas desertas!“ – netrukus įvertina Vilius.

Skanaus!

Visą gaminimo procesą žiūrėkite įraše:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“: sveikuoliškas, greitai paruošiamo, obuolių pyrago receptas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais