Savo kulinarinėje laidoje Tarasovai demonstruoja, kaip pagaminti šparaginėmis pupelėmis ir šonine apvyniotą kalakutienos krūtinėlę su ryžių bei salotų garnyru. Vilius net pasidžiaugia, kad tai yra pakankamai sveikas patiekalas, puikiai tinkantis sportuojantiems žmonėms.
Šioje laidoje vienas pirmųjų V.Tarasovo darbų, kurio jis pats pasiprašo – išmušti mėsą.
„Čia mano darbas“, – su pasimėgavimu mušdamas mėsą sako Vilius.
„Ačiū, ačiū... Va, kam tu man reikalingas šitoje laidoje!“, – juokiasi Violeta.
Vis dėlto visi juokai Viliui baigiasi, kai tenka išmokti smulkiai pjaustyti morką.
„Aš visiškai nesutvertas virtuvei... Koks tempas... Žiauriai greitai varau“, – šypsodamasis skundžiasi V.Tarasovas.
Nors kalakutienos suktinukai nebuvo itin mėgstamas Viliaus patiekalas, jų paragavęs, dainininkas pakeičia savo nuomonę ir nusprendžia, kad juos verta įtraukti į dažniau gaminamų patiekalų sąrašą.
Išbandykite ir jūs!
Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje: