Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – kalakutienos suktinukai su šparaginėmis pupelėmis ir šonine

Šį kartą laidoje „Tarasovai virtuvėje“ Violeta ir Vilius gamina patiekalą, kurį po ilgo laiko pagaliau pamėgsta V.Tarasovas ir net duoda leidimą Violetai jį dažniau gaminti namie. Žiūrovų dėmesiui – kalakutienos suktinukai su ryžiais ir salotomis.

Savo kulinarinėje laidoje Tarasovai demonstruoja, kaip pagaminti šparaginėmis pupelėmis ir šonine apvyniotą kalakutienos krūtinėlę su ryžių bei salotų garnyru. Vilius net pasidžiaugia, kad tai yra pakankamai sveikas patiekalas, puikiai tinkantis sportuojantiems žmonėms.

Šioje laidoje vienas pirmųjų V.Tarasovo darbų, kurio jis pats pasiprašo – išmušti mėsą.

„Čia mano darbas“, – su pasimėgavimu mušdamas mėsą sako Vilius.

„Ačiū, ačiū... Va, kam tu man reikalingas šitoje laidoje!“, – juokiasi Violeta.

Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas
Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

Vis dėlto visi juokai Viliui baigiasi, kai tenka išmokti smulkiai pjaustyti morką.

„Aš visiškai nesutvertas virtuvei... Koks tempas... Žiauriai greitai varau“, – šypsodamasis skundžiasi V.Tarasovas.

Nors kalakutienos suktinukai nebuvo itin mėgstamas Viliaus patiekalas, jų paragavęs, dainininkas pakeičia savo nuomonę ir nusprendžia, kad juos verta įtraukti į dažniau gaminamų patiekalų sąrašą.

Išbandykite ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Tarasovai virtuveje“. Burnoje tirpstantys kalakutienos suktinukai su šonine ir šparaginėmis pupelėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais