Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – rudeniški blynai iš cukinijų

Kulinarinė Violetos ir Viliaus Tarasovų laida portale 15min sugrįžta antram sezonui. Šį kartą pora demonstruoja, kaip pasigaminti puikiai šiam metų laikui tinkantį patiekalą – nekaloringus cukinijų blynus.

Violeta ir Vilius laidoje „Tarasovai virtuvėje“ į žiūrovus kreipiasi džiaugsmingai nusiteikę, kadangi pagaliau pradeda naują sezoną, kurį atidaro itin rudenišku patiekalu – cukinijų blynais.

„Štai ir mes, nesimatėme visą vasarą! – sveikinasi V.Tarasovienė. – Išprašėme iš sodo paskutinių cukinijų ir gaminsime blynus. Manau, ne vienas esate tokius daręs, tačiau aš juos ruošiu truputėlį kitaip. Jie bus ne saldūs, o sūrūs, su padažiuku.“

Blynams reikės cukinijų, kiaušinių, sūrio, krapų, miltų, o padažas bus ruošiamas iš varškės, grietinės ir pieno.

Iniciatyvos gaminti iš karto imasi Vilius, kuris pasisiūlo sutarkuoti cukinijas. Violeta pademonstruoja, kaip tą reikėtų daryti, o pati pradeda ruošti padažą. Vis dėlto akies krašteliu ji kritiškai žiūri, kaip V.Tarasovas stengiasi tarkuoti.

„Nesitreniravau visą vasarą, – teisinasi Vilius. – Sunku man, vargo vakarienė. Tau daug greičiau einasi.“

Perėmusi tarkavimą, Violeta atskleidžia, kad iš peraugusių cukinijų galima gaminti ir balandėlius – tik juos vynioti reikėtų ne į kopūstus, o į cukiniją.

„Didžiulę cukiniją pjaunate žiedeliais, išimate vidurį, paliekate žievelę, įdedate faršą, o tuomet viską keliate į puodą“, – aiškina V.Tarasovienė.

Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas
Mato Baranausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

Sutarkavęs sūrį, Vilius vėl perima cukinijos tarkavimą, o Violeta toliau ruošia padažą.

„Nesu nė karto laidoje tiek daug gaminęs“, – pavargęs ištaria V.Tarasovas.

„Pats norėjai visus pamaitinti, tai dabar gamink“, – atkerta Violeta.

Cukinijų blynų kepimą kaip visada lydi Viliaus dainos ir poros juokas, o galiausiai patiekalas paruoštas.

„Cukinijų blynai paruošti, gero apetito!“ – linki V.Tarasovas.

Visą gaminimo procesą žiūrėkite laidoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai