Šie baklažanų bokšteliai jums primins saulėtąją Graikiją ir nekart ragautos musakos (baklažanų ir maltos mėsos apkepo) skonį. Tiesa, ši versija – be rieboko baltojo padažo ir patiekta elegantiškomis porcijomis. Neabejoju, jog atėjus rudeniui, maistingų ir skoniais pulsuojančių patiekalų receptai – itin paklausūs kiekvienuose namuose. Todėl kviečiu išbandyti.
11 10
Tarsi iš saulėtosios Graikijos: baklažanų ir maltos mėsos bokšteliai
Baklažanai – daugelio lietuvių mėgstama daržovė, tačiau dažnam pritrūksta idėjų, kaip skaniai baklažanus paruošti ir patiekti. Todėl šiandien dalinuosi idėja, kaip kuklusis baklažanas ir dar kuklesnė malta mėsa gali tapti išties gardžiu patiekalu, kuris nepadarytų gėdos ir šventiškos vakarienės svečiams.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą