Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tepamas sūrelis su česnaku ir šviežiomis žolelėmis

Kad sumuštinis taptų elegantišku, reikia trupučio išmonės. Ir netgi labai skubant galima jį susitepti pagal savo skonį.
Užtepėlė
Užtepėlė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 200 g kambario temperatūros sviesto,
  • 230 g kietojo sūrio,
  • 2 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio,
  • 2 skiltelių smulkinto česnako,
  • 3 šakeliųpetražolių,
  • 3 lapeliių baziliko,
  • 3 šakelių krapų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

KAIP GAMINTI

1. Kruopščiai susmulkinkite petražoles, krapus ir baziliką.

2. Sviestą išsukite kartu su kreminiu sūriu, parmezanu, česnaku ir susmulkintomis žolelėmis. Suberkite juoduosius pipirus ir druską. Dar kartą gerai išmaišykite ir palikite nakčiai pastovėti šaldytuve.

3. Skanaukite su duonos traškučiais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas