Tirpstančios burnoje: agurkų ir arbūzų salotos

Visi esame karštą vasaros dieną triauškę agurką ar, lyžteldami per rankas tekančias sultis, mėgavęsi arbūzo gaiva. O kas nutiktų sumaišius šiuos du skonius? Ir dar pridėjus šiek tiek fetos sūrumo? Maisto atradimais draugus mėgstanti stebinti Miglė vieną kartą tai išbandė – ir atrado vienas mėgstamiausių savo vasaros salotų. Mergina dalinasi gaiviu receptu.
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 puodelių kubeliais pjaustyto arbūzo
  • 3 pjaustytų agurkų
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštų raudonojo vyno acto
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio pipirų
  • pusės puodelio sutrupinto fetos sūrio
  • kelių mėtos lapelių

KAIP GAMINTI

Arbūzą, agurkus, alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, druską bei pipirus gerai sumaišykite didesniame dubenyje. Serviruodami šias salotas jas apibarstykite šviežiais fetos sūrio trupiniais, bei plėšytais mėtos lapeliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis