„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Tirpstančios burnoje: agurkų ir arbūzų salotos

Visi esame karštą vasaros dieną triauškę agurką ar, lyžteldami per rankas tekančias sultis, mėgavęsi arbūzo gaiva. O kas nutiktų sumaišius šiuos du skonius? Ir dar pridėjus šiek tiek fetos sūrumo? Maisto atradimais draugus mėgstanti stebinti Miglė vieną kartą tai išbandė – ir atrado vienas mėgstamiausių savo vasaros salotų. Mergina dalinasi gaiviu receptu.
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 puodelių kubeliais pjaustyto arbūzo
  • 3 pjaustytų agurkų
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštų raudonojo vyno acto
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio pipirų
  • pusės puodelio sutrupinto fetos sūrio
  • kelių mėtos lapelių

KAIP GAMINTI

Arbūzą, agurkus, alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, druską bei pipirus gerai sumaišykite didesniame dubenyje. Serviruodami šias salotas jas apibarstykite šviežiais fetos sūrio trupiniais, bei plėšytais mėtos lapeliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs