Virtuvės šefas Reinis kviečia paruošti karpį kartu – visą gaminimo eigą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Prie keptos žuvies puikiai tiks ir įvairios daržovės. Šefas rekomenduoja rinktis pomidorus, svogūną, česnaką, tačiau pakepinti galima ir kitas mėgstamas, pagal skonį.
Reikės:
- karpio,
- 10 g sezamų aliejaus,
- 25 g sojos,
- 20 g citrinos sulčių,
- 30 g garstyčių,
- 10 g česnako,
- 20 g petražolių,
- 5 g čili dribsnių,
- 20 g rozmarino,
- žiupsnelio pipirų,
- keleto pomidorų,
- svogūno,
- pusės česnako galvutės.
Kaip gaminti salotas žiūrėkite vaizdo įraše:
Daugiau originalių ir greitai paruošiamų Reinio receptų rasite čia: