Ingredientai:
- 1 nektarinas;
- sauja vyšninių pomidoriukų;
- 1 rutuliukas buratos sūrio (galite keisti feta ar mocarela);
- šiek tiek karijų riešutų;
- uogų, papuošimui;
- šviežio baziliko, papuošimui;
- druskos;
- pipirų;
- alyvuogių aliejaus.
Gaminimas:
1. Nektariną supjaustome skiltelėmis, pomidoriukus pjauname per pusę. Viską sudedame į kepimo indą, pašlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5-7min.
2. Į lėkštę dedame buratą, keptus nektarinus ir pomidoriukus, beriame šiek tiek karijų riešutų, papuošiame uogomis ir baziliko lapeliais, pašlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname šviežiai grūstais pipirais.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ feisbuko ir instagramo paskyrose.