Dar vienas geras dalykas yra tas, kad šį sūrį galima patiekti ir kaip saldų užkandį, derinant jį su medumi, ir kaip užkandį, patiekiant su skrudinta duona ar krekeriais.
Reikės:
bri sūrio,
kelių šaukštų medaus,
saujos graikinių riešutų.
Arba:
bri sūrio,
šakelės rozmarino,
baltos duonos su grūdais.
Gaminimas:
Sūrį suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje arba ant griliaus maždaug 8-10 minučių. Išvyniokite iš folijos, apliekite medumi, apibarstykite graikiniais riešutais ir patiekite.
Jeigu norite nesaldaus varianto, sūrį keliose vietose įpjaukite įstrižai, apibarstykite rozmarinais, suvyniokite į folijoje ir kepkite orkaitėje arba ant griliaus maždaug 8-10 minučių. Ant sudrėkintų medinių iešmelių suverkite duonos gabaliukus ir juos paskrudinkite ant griliaus. Patiekite su sūriu.
Skanaus!