Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas rekomenduoja: saldžiarūgščiai kiaulienos kepsniukai

Norite sultingų kepsniukų? 15min skaitytojas Tomas dalinasi savo receptu. Saldžiarūgščiai kiaulienos sprandinės kepsniukai, anot jo, sužavės visus.
Kiaulienos kepsniukai
Kiaulienos kepsniukai / Asmeninio arch. nuotr.

Kepsniukams reikės:

  • kokybiškos kiaulienos sprandinės,
  • pomidorų padažo,
  • svogūnų galvų,
  • druskos, maltų pipirų pagal skonį,
  • šašlykų prieskonių.
  • alyvuogių aliejaus,
  • citrinos sulčių.

Gaminimas:

  1. Mėsą nuplauname ir supjaustome maždaug piršto storio pjausniais.
  2. Pabarstome šašlykų prieskoniais, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstome citrinos sultimis bei aliejumi ir gerai įtriname.
  3. Ant mėsos sutarkuojame kelias dideles svogūnų galvas, dedame kelis šaukštus pomidorų padažo ir pamaigome, kad tolygiai pasiskirstytų.
  4. Paliekame marinuotis mažiausiai porai valandų šaldytuve.
  5. Prieš kepant būtinai nubraukiame nuo mėsos svogūnus, kad nesudegtų.
  6. Kepame kaip ir visus kepsnius, bet mėgaujamės daug skanesniais!

Dėkojame Tomui už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai