Kepsniukams reikės:
- kokybiškos kiaulienos sprandinės,
- pomidorų padažo,
- svogūnų galvų,
- druskos, maltų pipirų pagal skonį,
- šašlykų prieskonių.
- alyvuogių aliejaus,
- citrinos sulčių.
Gaminimas:
- Mėsą nuplauname ir supjaustome maždaug piršto storio pjausniais.
- Pabarstome šašlykų prieskoniais, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstome citrinos sultimis bei aliejumi ir gerai įtriname.
- Ant mėsos sutarkuojame kelias dideles svogūnų galvas, dedame kelis šaukštus pomidorų padažo ir pamaigome, kad tolygiai pasiskirstytų.
- Paliekame marinuotis mažiausiai porai valandų šaldytuve.
- Prieš kepant būtinai nubraukiame nuo mėsos svogūnus, kad nesudegtų.
- Kepame kaip ir visus kepsnius, bet mėgaujamės daug skanesniais!
Dėkojame Tomui už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse!