Jums reikės:
- tortilijų,
- 400 g virtos vištienos krūtinėlės,
- raudonojo svogūno,
- 2 šaukštų meksikietiško saldžiarūgščio padažo su pomidorais,
- pagal skonį druskos,
- meksikietiškų tortilijos prieskonių,
- gūžės salotų,
- 4 šaukštų aliejaus,
- pusės citrinos sulčių.
Padažui:
- po 4 šaukštus majonezo ir riebios grietinės,
- 2 skiltelių česnako,
- šaukštelio krienų,
- pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Kaip gaminti:
1. Vištieną supjaustykite juostelėmis, įtrinkite vištienos prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite 2 šaukštuose aliejaus. Kai dailiai pagels, sužerkite vištienos juosteles, šiek tiek paskrudinkite, krėskite meksikietišką padažą, pagal skonį berkite druskos, pipirų, vištieną apvelkite padažu ir pakepkite, kol apskrus.
3. Iš nurodytų ingredientų užmaišykite padažą ir atvėsinkite šaldytuve.
4. Tortilijas pašildykite, kaip nurodyta ant pakuotės, ant kiekvienos klokite po kelis nuplautus ir gerai nusausintus salotų lapelius, išdėliokite vištienos juosteles, krėskite paruošto majonezo padažo ir dailiai susukite. Į kiekvieną įkišusi po žaliosios citrinos skiltelę sudėkite į lėkštes.
Skanaus!
Turite savo mėgstamą patikrintą receptą? Dalinkitės, siųskite gyvenimas@15min.lt.