„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
10 13

Trinta moliūgų ir burokėlių sriuba

Moliūgų ir burokėlių kombinaciją pati vargu ar būčiau sugalvojusi – tokią sriubą išvirė vienas Australijos Master Chef TV projekto dalyvis. Man taip patiko ši mintis, kad iškart puoliau į virtuvę paeksperimentuoti. Rezultatas nudžiugino, juoba už lango kaip tik stūgavo vėjas ir labai norėjosi kažko šildančio, jaukaus, kvapnaus ir pasotinančio.
Burokėlių ir moliūgų sriuba
Burokėlių ir moliūgų sriuba / Nidos Degutienės nuotr.

Trintos sriubos rudenį turėtų būti privalomas namų elementas, kaip įjungtas šildymas, patikimas internetas ir sandarūs langai? Trintos sriubos, mano įsitikinimu, privaloma turėti namuose visada, kad bet kas parėjęs sužvarbęs ir pavargęs, galėtų suvalgyti dubenėlį ir akimirksniu sušilti… Neįsivaizduoju nieko jaukesnio, nei namai, kvepiantys sriuba arba šviežiai iškeptu pyragu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“