Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Troškinta vištiena – tobulas patiekalas per trumpą laiką

„Šios vištienos receptą pamačiau viename angliškame portale, bet gaminau visai neseniai. Kaip visada kažką išėmiau, kažką įdėjau nuo savęs. Tai tobulas patiekalas per trumpą laiką“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

500 g vištienos filė;

1 šaukšto sviesto;

2 skiltelių česnako;

2 raudonų paprikų, supjaustytų kubeliais;

200 g „Philadelphia“ tipo sūrio;

1 nepilnos stiklinės vištienos sultinio;

100 g tarkuoto parmezano;

pagal skonį druskos;

pipirų;

Kaip gaminti:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska bei pipirais.
  2. Dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepkite. Išimkite iš keptuvės.
  3. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite.
  4. Berkite smulkintus česnakus ir papriką. Kepkite 3 min.
  5. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
  6. Sudėkite sūrį, berkite tarkuotą parmezano ir išmaišykite.
  7. Pavirkite, kol padažas taps vientisas. Sudėkite vištieną ir patroškinkite dar kelias minutes.

Gamino ir patarė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas