Jums reikės:
500 g vištienos filė;
1 šaukšto sviesto;
2 skiltelių česnako;
2 raudonų paprikų, supjaustytų kubeliais;
200 g „Philadelphia“ tipo sūrio;
1 nepilnos stiklinės vištienos sultinio;
100 g tarkuoto parmezano;
pagal skonį druskos;
pipirų;
Kaip gaminti:
- Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepkite. Išimkite iš keptuvės.
- Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite.
- Berkite smulkintus česnakus ir papriką. Kepkite 3 min.
- Supilkite sultinį ir užvirinkite.
- Sudėkite sūrį, berkite tarkuotą parmezano ir išmaišykite.
- Pavirkite, kol padažas taps vientisas. Sudėkite vištieną ir patroškinkite dar kelias minutes.
Gamino ir patarė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė