Ingredientai:
- 4 šaukštai alyvuogių aliejus,
- 2 didelės saldžiosios bulvės,
- 1 svogūnas,
- 1 raudonoji piprika,
- 1/2 šaukštai paprikos miltelių,
- 2 saujos špinatų,
- 1 skardinė „Bonduelle Inspiration“ juodųjų pupelių,
- druskos ir pipirų.
Gaminimas:
Į keptuvę sudėkite saldžiąsias bulves ir keletą minučių pakepkite.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Tuomet įberkite susmulkintą svogūną ir raudonąją papriką.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Pagardinkite paprikos milteliais, druska ir pipirais. Kepkite 10 minučių nuolat maišydami.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Sudėkite špinatus.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Supilkite juodąsias „Bonduelle Inspiration“ pupeles.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Maišydami troškinkite, kol visos sudedamosios dalys gerai susimaišys.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Patiekite su kiaušiniu ir avokadu.
„Bonduelle“/Troškinys su saldžiosiomis bulvėmis ir juodosiomis „Bonduelle Inspiration“ pupelėmis.
Skanaus!