Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tuno filė su pupelėmis ir pesto padažu

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Tuno file su pupelėmis ir pesto padažu
Tuno file su pupelėmis ir pesto padažu / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 120 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • Šviežias tunas – 400 g
  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Pomidorai – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Salierų stiebai – 1 stiebas
  • Citrina – 1 vnt.
  • Padažas „Pesto“ (geriau naminis) – 2 šaukštai
  • Bazilikai – 3 šakelės
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Pašildykite pupeles sausoje keptuvėje, paskui padalykite jas į dvi dalis: vieną dalį susmulkinkite trintuvu ir sumaišykite su 1 šaukštu pesto padažo. Paskui viską sumaišykite su likusiomis pupelėmis, pridėkite smulkiai kapoto baziliko.
  2. Tuno filė pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite jį iš abiejų pusių po 2-3min.
  3. Iškeptą filė įšdėliokite lėkštėje šalia garnyro, užpilkite ant filė pesto padažo ir papuoškite citrinos skiltelėmis.

Rekomendacijos:

Tuno filė galima pakeisti bet kokios baltos žuvies filė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas