Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tuno filė su pupelėmis ir pesto padažu

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Tuno file su pupelėmis ir pesto padažu
Tuno file su pupelėmis ir pesto padažu / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 120 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • Šviežias tunas – 400 g
  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Pomidorai – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Salierų stiebai – 1 stiebas
  • Citrina – 1 vnt.
  • Padažas „Pesto“ (geriau naminis) – 2 šaukštai
  • Bazilikai – 3 šakelės
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Pašildykite pupeles sausoje keptuvėje, paskui padalykite jas į dvi dalis: vieną dalį susmulkinkite trintuvu ir sumaišykite su 1 šaukštu pesto padažo. Paskui viską sumaišykite su likusiomis pupelėmis, pridėkite smulkiai kapoto baziliko.
  2. Tuno filė pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite jį iš abiejų pusių po 2-3min.
  3. Iškeptą filė įšdėliokite lėkštėje šalia garnyro, užpilkite ant filė pesto padažo ir papuoškite citrinos skiltelėmis.

Rekomendacijos:

Tuno filė galima pakeisti bet kokios baltos žuvies filė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs