Apkepti ryžių rutuliukai gali būti gaminami su įvairiu įdaru, tad niekada nebus nuobodūs. Iš atvėsusio ryžainio suvoliojami rutuliukai, įdaromi pasirinktu įdaru, apvoliojami miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai – džiūvėsėliuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje iki traškumo bei auksinės spalvos.
Vilniuje jau dvejus metus „Arančini meistrai“ gamina auksaspalvius ryžių rutuliukus su skirtingais įdarais. Jų rankos jau suvoliojo ne vieną dešimtį tūkstančių rutuliukų ir tai yra bene vienintelis specializuotas šio produkto gamintojas Lietuvoje.
„Arančini meistrų“ produkcija galima mėgautis tiesiog namuose! Kadangi pagaminti ryžių rutuliukai greitai užšaldomi specialios technologijos būdu, taip išlaikoma nepakitusi produkto kokybė bei skonis. Nusipirkę „arančini“ galite laikyti tiesiog savo šaldymo kameroje, o prireikus išsikepti vos per keliolika minučių orkaitėje.
„Arančini meistrų“ susuktų ryžių rutuliukų galite įsigyti „Rimi“ tinkle – „Viki“ skyriuose, Vilniuje „Asorti“ parduotuvėje bei PilnasPuodas.Lt.
Taip pat galite paragauti šviežių ir ką tik keptų „Burger kiosk“ restoranuose.
Ryžių rutuliukai yra ne tik gardus kasdienis maistas, kuris tinka kaip dienos užkandis, bet ir puikus vakarėlio pasirinkimas.