Jums reikės:
- „Bonduelle Inspiration“ avinžirnių,
- 1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus,
- špinatų,
- druskos ir pipirų,
- citrinos žievelės,
- 1 kiaušinio,
- citrinos sulčių.
Gaminimas:
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite 1 valg. šaukštą alyvuogių aliejaus. Tuomet sudėkite špinatus, įberkite druskos, pipirų ir nuolat maišydami kaitinkite.
Suberkite Inspiration avinžirnius.
Šakute lengvai sutrinkite avinžirnius ir įmaišykite į špinatų masę.
Įtarkuokite citrinos žievelės.
Su medine mentele iš masės suformuokite vainiko formą, o viduryje palikite skylę.
Į vidurį įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir įmuškite kiaušinį. Kepkite tol, kol kiaušinis jums taps tinkamas valgyti.
Naudodami didesnę mentelę perkelkite patiekalą į lėkštę. Pagardinkite druska bei pipirais.
Įspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
Skanaus!