Jums reikės:
„Bonduelle Inspiration“ kukurūzų,
prancūziško batono (Baguette),
ožkos sūrio,
2 valg. šaukštų tepamo varškės sūrio,
česnako,
pomidoriukų,
1/2 arb. šaukštelio druskos,
1/2 arb. šaukštelio pipirų,
1 arb. šaukštelio alyvuogių aliejaus,
petražolių.
Gaminimas:
Pirmiausia susmulkinkite pomidoriukus.
Į dubenėlį sudėkite supjaustytus pomidoriukus, tuomet įdėkite „Bonduelle“ kukurūzus.
Pagardinkite druska, pipirais ir česnaku.
Nepamirškite petražolių.
Į trintuvą sudėkite ožkos sūrį, tepamą varškės sūrį, česnaką ir sumaišykite iki kreminės konsistencijos. Paruoštą kremą tepkite ant prancūziško batono.
Ir paskutinis žingsnis: ant viršaus uždėkite pomidoriukų, kukurūzų ir petražolių garnyrą.
Skanaus!