„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vafliuose kepti zefyrai su riešutų sviestu ir miško uogomis

Traukiate į gamtą? Kai oras toks puikus, reikia suskubti ir gaudyti besibaigiančią vasarą už uodegos! Tik nelėkite tuščiomis, nes miške maršą grojantis pilvas nebus pats geriausias draugas. Smaguriams siūlome fantastišką desertą - vafliuose keptus zefyrus! Jį nusižiūrėjome iš Lauros ir Pauliaus, kurie šį skanėstą kepė iškyloje kartu su vaikais.
Zefyriukai su uogomis vafliuose
Zefyriukai su uogomis vafliuose / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 6 vaflių taurelių,
  • pakelio mažų zefyriukų kepimui,
  • indelio riešutų sviesto,
  • mažų šokoladinių sausainukų,
  • šviežių uogų.

Gaminimas:

Į vaflines taureles berkite po žiupsnelį zefyriukų, šokoladinių sausainukų, miško uogų ir dėkite po šaukštą riešutų sviesto.

Pripildytas taureles susukite į foliją, sandariai užvyniokite ir dėkite ant įkaitinto grilio.

Kepkite maždaug 5 minutes, kol viduje vaflių esantys zefyriukai ir riešutų sviestas ištirps.

Neskubėkite ragauti, nes nudegsite liežuvį! Palaukite, kol truputį pravės ir mėgaukitės tobulu desertu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“