Vafliuose kepti zefyrai su riešutų sviestu ir miško uogomis

Traukiate į gamtą? Kai oras toks puikus, reikia suskubti ir gaudyti besibaigiančią vasarą už uodegos! Tik nelėkite tuščiomis, nes miške maršą grojantis pilvas nebus pats geriausias draugas. Smaguriams siūlome fantastišką desertą - vafliuose keptus zefyrus! Jį nusižiūrėjome iš Lauros ir Pauliaus, kurie šį skanėstą kepė iškyloje kartu su vaikais.
Zefyriukai su uogomis vafliuose
Zefyriukai su uogomis vafliuose / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 6 vaflių taurelių,
  • pakelio mažų zefyriukų kepimui,
  • indelio riešutų sviesto,
  • mažų šokoladinių sausainukų,
  • šviežių uogų.

Gaminimas:

Į vaflines taureles berkite po žiupsnelį zefyriukų, šokoladinių sausainukų, miško uogų ir dėkite po šaukštą riešutų sviesto.

Pripildytas taureles susukite į foliją, sandariai užvyniokite ir dėkite ant įkaitinto grilio.

Kepkite maždaug 5 minutes, kol viduje vaflių esantys zefyriukai ir riešutų sviestas ištirps.

Neskubėkite ragauti, nes nudegsite liežuvį! Palaukite, kol truputį pravės ir mėgaukitės tobulu desertu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis