Vaidos pasiūlymas – jautienos troškinys „su charakteriu“

Jautiena yra nuostabi mėsa, savaime turinti originalų skonį. Tačiau naudodami skirtingus prieskonius bei priedus, galime jau suteikti dar kitokį charakterį. 15min skaitytoja Vaida dalinasi savo jautienos troškinio receptu, kuris atsiskleidžia dar subtilesnius savo poskonius.
Jautienos troškinys
Jautienos troškinys / Asmeninio arch. nuotr.

Jautienos troškiniui reikės:

  • 400 g jautienos,
  • 2 svogūnų,
  • 1 paprikos,
  • 1 didelės morkos,
  • 4-5 česnako skiltelių,
  • 1 poro,
  • po žiupsnelį baziliko ir raudonėlių,
  • 4 šaukštų natūralaus jogurto,
  • šaukšto garstyčių,
  • lydyto sviesto kepimui,
  • vandens,
  • jautienos sultinio kubelio.

Gaminimas:

Daržoves patroškiname atskirai, morkas su svogūnais, o tada - likusias. Labai smulkiai supjaustytą jautieną sudedame su daržovėmis ir troškiname. Ant silpnos ugnies apie 2.5 val. Garnyras - grikiai, prie jų - pekino, pomidorų, ridikėlių ir agurkų salotos.

Skanaus!

Vaida

Dėkojame Vaidai už receptą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai