Vakarienė per 30 minučių: folijoje kepta žuvis su daržovėmis

Ko labiausiai norite po darbo grįžę namo? Žinoma, valgyti. Ir tikrai ne visų namuose lauke garuojanti vakarienė, tad tenka pasirūpinti patiems. Šiandien siūlome greitą variantą – jis geras dar ir tuo, kad kol išsimaudysite duše, patiekalą tereikės išsitraukti iš orkaitės.
Folijoje kepta žuvis su daržovėmis
Folijoje kepta žuvis su daržovėmis / 123RF.com nuotr.

Tad grįžę namo pirmiausia įjunkite orkaitę. Gaminsime lydeką su daržovėmis.

4 porcijoms reikės:

  • 4 šaldytų jūros lydekų.
  • pakelio šaldytų daržovių.
  • 1 svogūno,
  • šlakelio citrinos sulčių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • šlakelio aliejaus,
  • saujos petražolių.

Gaminimas:

Pasiruoškite 4 vienodus folijos lakštus. Ant kiekvieno iš jų dėkite po žuvį ir apiberkite šaldytomis daržovėmis bei susmulkintu svogūnu. Apšlakstykite aliejumi ir citrinos sultimis, pagardinkite druska bei pipirais. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis, sandariai suvyniokite ir dėkite kepti. Žuvis tinkama valgyti bus jau po pusvalandžio – tiek laiko jums užteks išsimaudyti duše ir persirengti.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutrumpinti naujovių kelią iki būsimo specialisto: AIPA ir Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos pavyzdys
Reklama
Pavasaris – laikas kurti grožį savo kieme: specialistų patarimai, nuo ko pradėti ir kaip tvarkyti aplinką
Reklama
Žemės ūkyje vis labiau įsitvirtina biostimuliatoriai: kaip jie veikia?