DIENOS RECEPTAS
Gustavo kepta žuvis su sviestu ir žalumynais
4 asmenims. Pagaminsite per 45 min.
Produktai
1 mėgstama žuvis (sterkas, karpis, upėtakis, ir pan.); 200 g sviesto; pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų; kelios šakelės petražolių ir krapų.
Kaip gaminti
1. Stambiais gabalais supjaustykite žuvį. Įtrinkite juos druska, juodaisiais pipirais. Susmulkinkite žalumynus.
2. Dėkite žuvį į foliją, gausiai apibarstykite smulkintais žalumynais, įdėkite 30–50 g sviesto ir taip suvyniokite, kad kepant sviestas neišbėgtų.
3. Kepkite ant grotelių lauke arba orkaitėje 15–20 minučių. Šis patiekalas idealiai dera su traškiu batonu.
Paprasta, bet labai skanu. :)
IŠBANDYKITE!
SOTU
|
||
|
PIKANTIŠKA
|
||
|
GREIATAI IR LENGVAI PARUOŠIAMA
|
||
|
Taip pat skaitykite:
Vakarienei patiekalai su varške