Ingredientai:
- 1 prinokęs avokadas, supjaustytas kubeliais,
- 1 puodelis vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę,
- 1/4 raudonojo svogūno, plonai pjaustyto,
- 1 šaukštas šviežių citrinos sulčių,
- Druska ir pipirai pagal skonį,
- Šlakelis alyvuogių aliejaus (pasirinktinai),
- Baziliko arba petražolių lapeliai, smulkinti (papuošimui).
Paruošimas:
-
Sudėkite avokadą, pomidorus ir svogūną į didelį dubenį.
-
Užpilkite citrinos sultimis, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
Jei norite, apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus.
-
Atsargiai viską sumaišykite, kad ingredientai išlaikytų savo formą.
-
Patiekite salotas, papuoštas šviežiais baziliko arba petražolių lapeliais.
Šios salotos puikiai tinka kaip užkandis arba lengvas pietų patiekalas. Melania vertina šį receptą dėl jo gaivumo, paprastumo ir vitaminų gausos. Tad jeigu ir nesidžiaugiate šiandien, nors pavalgykite sveikai.