6 asmenims. Pagaminsite per 40 min.
Produktai
400 g vištienos filė; gūžė Pekino salotų (gali būti ir ledkalnio ar kitos mėgstamos); nedidelė šviežia cukinija; 200 g pievagrybių; 1 raudonoji paprika; 200 g fetos; 2 valg. š. sojų padažo; 3 skiltelės česnako; 1 apelsinas; 2 valg. š. aliejaus (kepti); žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių; pagal skonį druskos.
Kaip gaminti
1. Vištieną supjaustykite pailgais gabalėliais, pagal skonį berkite druskos, nedidelį žiupsnelį aitriosios paprikos miltelių, smulkiai sukapotų česnakų, gerai išmaišykite. Sukrėskite vištieną į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite, kol gražiai apskrus. Baigdami kepti apšlakstykite sojos padažu.
2. Cukiniją supjaustykite riekelėmis, susmulkinkite pievagrybius, pagardinkite druska ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
3. Į lėkštę sudėkite smulkintas Pekino (ar kitas pasirinktas) salotas, sukrėskite keptus cukinijos ir pievagrybių gabalėlius, šiltą keptą vištieną, gabalėliais pjaustytą raudonąją papriką ir fetos sūrio kubelius. Salotas apšlakstykite šviežiai spaustomis apelsino sultimis.
IŠBANDYKITE!
SOTU |
||
PIKANTIŠKA |
||
GREITAI IR LENGVAI PARUOŠIAMA |
||
Taip pat skaitykite: