DIENOS RECEPTAS
4 asmenims. Pagaminsite per 50 min.
Produktai
600 g jautienos faršo; 800 g jautienos sultinio; 1 raudonoji saldžioji paprika; 400 g savo sultyse konservuotų pomidorų; 250 g konservuotų raudonųjų pupelių; 80 g konservuotų kukurūzų; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 2 valg. š. aliejaus; žiupsnelis pipirų, aitriosios paprikos ir druskos.
Kaip gaminti
1. Puode įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, maišydama pakepinkite porą minučių, įspauskite česnaką, suberkite aitriosios paprikos miltelius, dar pakepkite 1 min. Sudėkite faršą, nuolat maišykite, kad faršo gabalėliai nesušoktų, kepkite, kol mėsa pakeis spalvą.
2. Suberkite kubeliais pjaustytą papriką ir smulkintus pomidorus, supilkite sultinį, pasūdykite. Užvirinkite, sumažinkite ugnį, virkite 30 min.
3. Baigdama virti sudėkite nusunktas pupeles ir kukurūzus, pagardinkite sriubą pipirais, jei reikia, dar pasūdykite, pavirkite 5 min. Tiekite su baltos duonos riekele.
Kulinaro patarimas. Jei mėgstate aštriai, į sriubą įmaišykite smulkintą aitriosios paprikos ankštį.
SIŪLOME IŠBANDYTI!
SOTU |
||
PIKANTIŠKA |
||
VEGETARIŠKA |
||
MAŽIAU KALORIJŲ |
||
JEI LAUKIATE SVEČIŲ |
||
Taip pat skaitykite:
Idėjos meksikietiškam vakarėliui