Reikės:
- 4 vnt. bulvių,
- 1 vnt. trečdalio 22 proc. varškės sūrio,
- kelių riekelių virto kumpio,
- 100 g lydyto sūrelio,
- 1 saujos svogūnų laiškų,
- 1 svogūno,
- 1 valg. š. sviesto,
- Druskos, pipirų.
Gaminimas:
Bulves gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nusausinkite, keliose vietose įpjaukite, patepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje.
Kai bulvės suminkštės, perpjaukite pusiau, dalį vidaus išskobkite ir sutrinkite šakute.
Keptuvėje pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite supjaustytą kumpį, įmaišykite lydytą sūrelį, paskaninkite druska ir pipirais.
Viską sumaišykite su trintu varškės sūriu ir įdarykite bulvių puseles.
Dar kartą pašaukite į orkaitę ir kepkite 10 minučių.
Apibarstykite svogūnų laiškais ir patiekite ant stalo.
Skanaus!