Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Vasara ir kokosais kvepiantis varškės apkepas

Purus, lengvas, kvepiantis kokosais ir avietėmis varškės apkepas. Jį skanaujant pats metas prisiminti vasaros atostogas, kurios tikriausiai taip pat pilnos nuostabiausių kvapų - jūros, pievų, žemuogių ir dar tūkstančio kitų. Kaip pasigaminti šį skanėstą, parodys mūsų puikusis šefas Reinis.
Varškės apkepas
Varškės apkepas / 15min nuotr.

Reikės:

  • 400 g varškės,
  • 70 g manų kruopų,
  • 70 g rudojo cukraus,
  • 100 g kokosų drožlių,
  • 200 g grietinės,
  • 50 g lydyto sviesto,
  • 20 g vanilinio cukraus,
  • 3 kiaušinių,
  • šviežių aviečių.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže. Skanaus!

VIDEO: Varškės apkepas, kurį papildo vienas ingredientas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos