Ingredientai:
- 2,5 puodelio pilno grūdo avižų dribsnių;
- 1 sauja razinų;
- 1 sauja goji uogų;
- 2 puodeliai ekologiško ryžių pieno;
- 1 puodelis vandens;
- 3 bananai;
- 5 valg. šaukšt. nerafinuoto cukranendrių cukraus;
- 8 obuoliai;
- 2 valg. šaukšt. Ceilono cinamono.
- 1 sauja migdolų drožlių, papuošimui.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių temperatūros.
2. Į kepimo formą berkite avižinius dribsnius, razinas, goji uogas, 3 šaukštus cukraus ir išmaišykite.
3. Pilkite į sausuosius ingredientus kepimo formoje dalį pieno ir vandens. Išmaišykite.
4. Įpjaustykite bananus ir išmaišykite.
5. Ant gautos tešlos dėkite pjaustytus obuolius, berkite likusius 2 šaukštus cukraus ir cinamono.
6. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 35-40min.
7. Iškepusį atvėsinkite. Ant viršaus berkite migdolų drožlių.
„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.
Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram