Ingredientai (8 širdutėms):
- 200 g juodojo šokolado (mes naudojome šviežiai gamintą naminį);
- 8 šaukštai (su kaupu) anakardžių riešutų kremo;
- apie 50 g krekerių.
Gaminimas:
1. Į keksiukų ar panašias nedideles formeles pilkite po 2 šaukštus skysto šokolado. Dėkite į šaldiklį kelioms minutėms, kad sustingtų.
2. Ištraukite iš šaldiklio, dėkite po šaukštą (su kaupu) anakardžių riešutų kremo. Ant viršaus pilkite po 2 šaukštus šokolado. Greitai dėkite krekerių, tam, kad jie priliptų.
3. Palikite šaldytuve valandai ar šaldiklyje apie 10 min.
„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.
Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram