Ingredientai (2 asm.):
- Trapučių (naudojome avižų).
užtepui:
- 1,5 stiklinės avinžirnių (naudojome jau išvirtus);
- 1 pundelis svogūnų laiškų;
- 2 valg. šaukšt. smulkintų krapų;
- druskos (naudojome „Inka sunsalt“ ir „Kala namak“);
- pipirų;
- 6-8 pomidoriukų;
- sezamų sėklų;
- 2 valg. šaukšt. saulėgrąžų grietinės.
Gaminimas:
1. Avinžirnius patrinkite šakute, tačiau netrinkite iki glotnumo, tegul lieka ir didesnių gabaliukų.
2. Svogūno laiškus susmulkinkite.
3. Į dubenį su avinžirniais berkite svogūnų laiškus, krapus, druską, pipirus, grietinę ir gerai išmaišykite.
4. Ant trapučio tepkite paruoštos avinžirnių masės. Ant viršaus dėkite perpus perpjautų pomidoriukų, berkite sezamo sėklų.
„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.
Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram