Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vegan Pipiro“ receptas: sotus trapučio sumuštinis su avinžirniais

Kai norisi sotaus sumuštinio, tačiau duonos nevalgote, galima ją keisti trapučiais. O kad nepritrūktų sotumo, ruoškime energijos suteiksiantį užtepą iš avinžirnių ir įvairių kitų naudingų priedų.
Tinklaraštininkai ir jų ruoštas sumuštinis su avinžirniais
Tinklaraštininkai ir jų ruoštas sumuštinis su avinžirniais / „Vegan Pipiras“ nuotr.

Ingredientai (2 asm.):

  • Trapučių (naudojome avižų).

užtepui:

  • 1,5 stiklinės avinžirnių (naudojome jau išvirtus);
  • 1 pundelis svogūnų laiškų;
  • 2 valg. šaukšt. smulkintų krapų;
  • druskos (naudojome „Inka sunsalt“ ir „Kala namak“);
  • pipirų;
  • 6-8 pomidoriukų;
  • sezamų sėklų;
  • 2 valg. šaukšt. saulėgrąžų grietinės.

Gaminimas:

1. Avinžirnius patrinkite šakute, tačiau netrinkite iki glotnumo, tegul lieka ir didesnių gabaliukų.

2. Svogūno laiškus susmulkinkite.

3. Į dubenį su avinžirniais berkite svogūnų laiškus, krapus, druską, pipirus, grietinę ir gerai išmaišykite.

4. Ant trapučio tepkite paruoštos avinžirnių masės. Ant viršaus dėkite perpus perpjautų pomidoriukų, berkite sezamo sėklų.

„Vegan Pipiras“ nuotr. /Veganiškas sumuštinis su avinžirniais
„Vegan Pipiras“ nuotr. /Veganiškas sumuštinis su avinžirniais

„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.

Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos