Ingredientai:
- 600 g sausainių „Gaidelis“ (taip, jie veganiški!);
- 1 indelis kondensuoto kokosų pieno;
- 100 g kokosų aliejaus;
- 2 saujos ekologiškų razinų;
- 3 valg. šaukšt. moliūgų sėklų;
- 3 valg. šaukšt. linų sėmenų;
- 3 valg. šaukšt. ekologiškos kakavos be cukraus.
Gaminimas:
1. Sausainius sulaužykite.
2. Kondensuotą kokosų pieną ir aliejų ištirpinkite, bet neužvirinkite.
3. Į kokosų masę berkite kakavą, sėklas, razinas ir gerai išmaišykite.
4. Sausainius dėkite į masę ir labai gerai išmaišykite.
5. Imkite norimą formą, krėskite į ją masę, o tuomet prispauskite. Atvėsinkite.
6. Dėkite skanėstą į šaldytuvą ir laikykite ten, o kai norėsite, ištraukite atpjaukite gabaliuką ir skanaukite.
„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.
Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram