„Vegan Pipiro“ receptas: sveikuoliškas veganiškas „Tinginys“

Deserto, vadinamo „Tinginiu“, ko gero, yra ragavę visi, tačiau vargu ar tokio, kokį siūlo tinklaraščio „Vegan Pipiras“ autoriai. Kviečiame išbandyti, galbūt patiks būtent veganiškas šio skanėsto variantas!
Tinklaraštininkai ir jų gamintas veganiškas „Tinginys“
Tinklaraštininkai ir jų gamintas veganiškas „Tinginys“ / Tinklaraščio archyvo nuotr.

Ingredientai:

  • 600 g sausainių „Gaidelis“ (taip, jie veganiški!);
  • 1 indelis kondensuoto kokosų pieno;
  • 100 g kokosų aliejaus;
  • 2 saujos ekologiškų razinų;
  • 3 valg. šaukšt. moliūgų sėklų;
  • 3 valg. šaukšt. linų sėmenų;
  • 3 valg. šaukšt. ekologiškos kakavos be cukraus.

Gaminimas:

1. Sausainius sulaužykite.

2. Kondensuotą kokosų pieną ir aliejų ištirpinkite, bet neužvirinkite.

3. Į kokosų masę berkite kakavą, sėklas, razinas ir gerai išmaišykite.

4. Sausainius dėkite į masę ir labai gerai išmaišykite.

5. Imkite norimą formą, krėskite į ją masę, o tuomet prispauskite. Atvėsinkite.

6. Dėkite skanėstą į šaldytuvą ir laikykite ten, o kai norėsite, ištraukite atpjaukite gabaliuką ir skanaukite.

Tinklaraščio archyvo nuotr. /Veganiškas „Tinginys“
Tinklaraščio archyvo nuotr. /Veganiškas „Tinginys“

„Vegan Pipiras“ – tai veganiškai (be pieno, kiaušinių, mėsos, žuvies ir kitų gyvulinių produktų) gyvenančios šeimos tinklaraštis. Juos pažįsta tie, kurie domisi sveika mityba. Šiame tinklaraštyje šeima dalijasi žiniomis apie savo mitybą, apie tai, ką valgo kiekvieną dieną. Čia rasite įvairių receptų, patarimų ir kitų šeimos džiaugsmų.

Tinklaraščio paskyros socialiniame tinkle Facebook ir Instagram

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų