Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vegetariškai su I.Zasimauskaite: balandėliai, kuriems neprireiks mėsos

Trečiojoje „Vegetariškai su I.Zasimauskaite“ laidoje – dar vienas intriguojantis vegetariškas receptas – balandėliai be mėsos! Taip, tai tikrai įmanoma!
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / 15min nuotr.

Jei netikite, laidoje Ieva jums pati viską parodys. Nenuvils nei skonis, nei patiekalo estetika, o tarp mėsėdžių ir vegetarų namuose tikrai įsivyraus taika.

Jums prireiks:

  • 1 kopūsto
  • 2 kaušelių/puodelių ryžių
  • 300 g sojos faršo
  • 4 vnt morkų įdarui / 5-6 balandėlių virimui
  • 2 šaukštų ghee sviesto
  • 2 šaukštelių kalendros
  • 1/2 šaukštelio asafetidos
  • 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 2 šaukštelių kario prieskonių
  • 1 šaukštelio ciberžolės
  • 1 šaukštelio įdarui ir 1/2 šaukštelio sojos virimui druskos
  • 5-6 lauro lapų bulvėms ir 3 balandėliams
  • 5-6 kvapiųjų pipirų
  • Krapų
  • Grietinės
  • 4 pomidorų
  • Ryžių

O kaip visa tai sukombinuoti ir pasidaryti kitokius balandėlius, žiūrėkite video!

VIDEO: Vegetariškai su I.Zasimauskaite: balandėliai, kuriems neprireiks mėsos – misija įmanoma

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai