Ne paslaptis, kad danai yra vieni laimingiausių žmonių pasaulyje, nes jie tiesiog moka mėgautis paprastais, ramybę ir jaukumą kuriančiais dalykais bei daug laiko leidžia gyvai bendraudami su draugais ir artimaisiais. Remdamasi jų gyvenimo būdo filosofija, kurią jie vadina „hygge“, Vilniaus „Marriott“ viešbučio komanda siūlo pakviesti kolegas ar bičiulius vakarienės, burtis, bendrauti ir drauge su kitais mėgautis išskirtiniu maistu bei įsimintinomis akimirkomis.
„Artėja šventinis metas, ir mes žinome, kad jūsų mintyse vis dažniau apsilanko dovanų idėjos kolegoms, draugams, partneriams ar šeimos nariams. Gal šįsyk tiesiog padovanokite jiems savo dėmesį bei artumą ir pakvieskite pietų ar vakarienės jaukiame restorane „Solt Dining“. Įdėjome daug meilės ir širdies kurdami aplinką, kurioje kiekvienas jaustųsi smagiai, jaukiai ir patogiai lyg savo namuose“, – sakė viešbučio vadovė Sigita Rudzevičienė.
Viešbučio komanda sukūrė ypatingą „hygge“ atmosferą – restoraną išpuošė natūraliomis kalėdinėmis dekoracijomis: eglių šakelėmis, kankorėžiais ir kvepiančiomis „hygge“ žvakėmis, nes ugnis ne tik šildo, bet ir sukuria ypatingą atmosferą bei nuotaiką, padedančią žmonėms atsipalaiduoti, skirti visą dėmesį gyvam bendravimui, mažiau laiko leidžiant virtualioje erdvėje.
„Marriott“ viešbučio komanda taip pat parengė specialų šventinį degustacinį valgiaraštį – restorano šefo Jevgenij Volkov trijų, keturių ar penkių patiekalų vakarienę su karšto vyno taure (20-27 eurų) bei smagų popiečio arbatos (afternoon tea) pasiūlymą su šampano taure (15 eurų).
„Norime, kad žmonės jaustų šventinį džiugesį tiesiog būdami drauge, bendraudami, leisdami laiką kartu, o mes pasirūpinsime „hygge“ įkvėpta aplinka ir puikiu maistu“, – sakė viešbučio vadovė.
Šventiniais pasiūlymais „Solt Dining“ restoranas džiugins visą gruodžio mėnesį.