Viliojantis užkandis tiesiai nuo grilio – dešrelės, įvyniotos šoninėje

Paprastas būdas įprastas dešreles patiekti skanesnes ir dar kvapnesnes. Skanaukite!
Dešrelės šoninėje
Dešrelės šoninėje / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Mėgstamų dešrelių,

vytinto kumpio arba rūkytos šoninės,

bulvių,

sviesto,

žalumynų,

druskos.

Kaip gaminti:

1. Dešreles apvyniokite vytinto kumpio arba rūkytos šoninės griežinėliais ir apkepkite virš vos rusenančių žarijų.

2. Tiekite su žarijose keptomis bulvėmis. Bulves gerai nuplaukite, supjaustykite puselėmis, ant viršaus uždėkite gabalėlį sviesto, pabarstykite žalumynais ir druska, suvyniokite į foliją ir užkaskite į karštas žarijas. Kepkite apie 30 min. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis