„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Viliojantis užkandis tiesiai nuo grilio – dešrelės, įvyniotos šoninėje

Paprastas būdas įprastas dešreles patiekti skanesnes ir dar kvapnesnes. Skanaukite!
Dešrelės šoninėje
Dešrelės šoninėje / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Mėgstamų dešrelių,

vytinto kumpio arba rūkytos šoninės,

bulvių,

sviesto,

žalumynų,

druskos.

Kaip gaminti:

1. Dešreles apvyniokite vytinto kumpio arba rūkytos šoninės griežinėliais ir apkepkite virš vos rusenančių žarijų.

2. Tiekite su žarijose keptomis bulvėmis. Bulves gerai nuplaukite, supjaustykite puselėmis, ant viršaus uždėkite gabalėlį sviesto, pabarstykite žalumynais ir druska, suvyniokite į foliją ir užkaskite į karštas žarijas. Kepkite apie 30 min. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“