„Mes atsidarėme vos prieš keturis mėnesius, todėl šis apdovanojimas – puikus paskatinimas, įrodymas, jog esame darni komanda ir galime pasiekti gerų rezultatų. Sudarydamas meniu stengiausi, kad patiekalai būtų geri, kokybiški ir turėtų papildomą vertę – būtų pagaminti iš lietuviškų produktų“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas D.Praspaliauskas.
Kartu su „Amandus“ dėl geriausiojo vardo varžėsi dar 25 restoranai. Juos visą savaitę vertino Vilniaus gyventojai ir miesto svečiai. Restoranų lankytojai ragavo skirtingus, specialiai šiam renginiui paruoštus patiekalus, mėgavosi skonių įvairove, aptarnavimu ir atmosfera, rinko savo favoritus.
7-oji paroda „BAF“ subūrė 80 įvairių įmonių atstovų, beveik trečdalis jų atvyko iš užsienio.
Į parodą susirinkę lankytojai turėjo galimybę išbandė naujus maisto bei gėrimų skonius.
„Jie stebėjo interaktyvioje kulinarinėje erdvėje – virtuvės studijoje – vykusias Gian Luca Demarco, Ali Gadžijevo, Iglifo Di Giacomo bei kitų virtuvės šefų improvizacijas“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.
Renginyje taip pat vyko konferencija „Pakuočių sektorius 2017“. „Pakuočių sektoriaus lyderiais 2017“ tapo 15-a įmonių, Nacionaliniuose pakuotės dizaino apdovanojimuose (NAPA) 19-a gražiausių pakuočių pelnė skirtingas nominacijas.
Šiemet bendrai abejose parodose dalyvavo daugiau kaip 10 tūkst. lankytojų. Ketvirtą kartą vykęs renginys „EKO LOGIKA“ pritraukė 25 įmones.