Net 11 metų su meile kurtais profesionalo šefo patiekalais čia bus kviečiami mėgautis ne tik gurmanai bei jų atžalos, bet ir augintiniai: keturkojams sukurtas atskiras meniu, kuriame bus net specialūs ledai šunims ir... nealkoholinis alus.
„Druskininkuose ne kartą esame girdėję klausimus, kada atsidarysime ir sostinėje, nes čia ką pavalgyti randa įvairių virtuvių mėgėjai – ir tie, kurie mėgsta tradicinius patiekalus, ir egzotiką, ir vakarietišką meniu. Vienu metu galėsime priimti daugiau nei 100 lankytojų, o nuo ankstyvo pavasario iki vėlaus rudens atversime ir jaukią terasą Vokiečių gatvėje. Esame išsikėlę tikslą tobulinti ne tik maisto, bet ir baro kultūrą, todėl viena iš labai vertinamų mūsų barmenų savybių – kūrybiškumas“, – pasakoja „The House“ įkūrėjas ir virtuvės šefas Linas Jablonskas.
Šunims – ne tik ledai ir nealkoholinis alus
Šeimos čia renkasi dėl specialių atskirų meniu suaugusiems, mažiesiems ir net šunims. Šią savaitę vyksiančio atidarymo metu visas naujienas galės pirmieji išbandyti kviestiniai svečiai ir jų keturkojai. Pastariesiems sukurti net specialūs ledai.
„Šiais laikais žmonės keturkojus laiko visaverčiais savo šeimos nariais, norime, kad atėjęs į „The House“ su šunimi, svečias rastų ir jam skirto tinkamai subalansuoto maisto. Mums rūpi, kad formuotųsi teisingas žmogaus požiūris į gyvūnus, kad keturkojai pas mus jaustųsi kaip namie. Valgiaraštį sudarėme remdamiesi Všj „Stiprūs šunys“ ir šunų mitybos specialistų rekomendacijomis. Viskas subalansuota pagal gyvūno poreikius: į meniu įtraukti tiek specialūs patiekalai, tiek desertai“, – sako L.Jablonskas.
Šunims skirtame meniu galima rasti tokius patiekalus kaip jautienos išpjova, įvairi kapota jautiena, kuri patiekiama su kiaušinio tryniu ir yra paskaninta ciberžole, galima rinktis ir vištienos file. Sąraše svečiai ras ir daugiau pasirinkimų, kurie jų keturkojams gaminami naudojant tik aukščiausios kokybės gaminiai ir ingredientai. Patiekalams pagardinti naudojama ne tik minėta ciberžolė, bet ir kokosų, linų sėmenų aliejai, jūros dumbliai, žuvų taukai.
„Pamenu, esame sulaukę ir lankytojų su katinu, kuriam specialiai pagaminome lašišos tartarą. Visi puikiai jį įvertino ir liko labai patenkinti“, – šypsosi L.Jablonskas.