Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 28

Virtuvės karūna – bulviniams blynams: keli triukai, kaip iškepti tobulus

Bulviniai blynai yra patiekalas, kuriam atsispirti išties gali retas. Vis tik, sutikite, nors šių blynų gaminimo procesas nesudėtingas, rezultatas ne visada džiugina. Į ką atkreipti dėmesį, kad blynai pavyktų, būtų gražiai paskrudę, traškūs ir skanūs?
Bulviniai blynai su grietine
Bulviniai blynai su grietine / 123RF.com nuotr.

Bulves blynams galima sutarkuoti ir stambiau, ir smulkiau, galite sumalti mėsmale arba naudoti trintuvą, gal ir virtuvinį kombainą. Priklausomai nuo pasirinktos rūšies, keisis ir blynų struktūra.

Smulkiai sutarkuoti bulviniai blynai bus minkštesni ir labiau vientisesni, o stambūs tarkiai leidžia tikėtis traškumo, traškių kraštelių, kurie primins gruzdintas bulvytes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai