„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vištienos ir salierų kepsneliai – apsilaižysit pirštus

Kaip pakardinti įprastus ir gal jau kiek pabodusius kotletus? Vienas ingredientas suteiks jiems ypatingo skonio. Ir stebėsitės, ir tikrai kartosite. Tai – salieras.
Kotletai
Kotletai / Shutterstock nuotr.

Ingredientai

  • 1 kg vištienos filė;
  • 0,5 kg salierų šaknų;
  • 200 g tarkuoto sūrio;
  • 1/2 arbatinio š. maltų juodųjų pipirų;
  • 1/3 arbatinio š. druskos;
  • 2 kiaušiniai;
  • miltų;
  • alyvuogių aliejaus.

Gaminimas

Nulupkite salierų šaknis ir sutarkuokite. Vištienos filė supjaustykite labai mažais gabaliukais. Sumaišykite vištienos filė, tarkuotas salierų šaknis, maltus juoduosius pipirus, druską, kiaušinius ir sūrį, o tada gaminkite kotletus.

Apvoliokite juos miltuose ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite vis apversdami kol apskrus – apie 10-12 min. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“